Nyhed: Ugetimesedlen er ankommet

Du kender sikkert den online dagstimeseddel, hvor man dag for dag kan aflevere timer, udlæg og noter. Men kender du også dens praktiske storebroder, ugetimesedlen?

 

Forskellen på dags- og ugetimesedlen er, at dagsedlen viser en enkelt dag, hvorimod ugetimesedlen udstiller hele ugen i kalenderformat. Det giver dig et større overblik over, hvilke sager du har afleveret timer på, i løbet af en uge. 

 

Ugetimesedlen er designet til computere og tablets hvor den større skærm giver plads til flere informationer. Derimod er dagstimesedlen tiltænkt telefoner. Timesedlen åbner i det format der passer bedst til din enhed. Det vil sige, sidder du på en computer, vil ugetimesedlen åbne. Hvis du sidder med telefonen i toget på vej hjem, vil du derimod se dagstimesedlen. 

 

Overblik, i ét billede

Ugetimesedlen viser alle dine sager, forbrugte timer, samt din afspadsering/ferie-puljer, i ét enkelt billede. Derfor er du fri for at skulle trykke frem og tilbage for at få helhedsindtrykket af din uge. 

Ugetimesedlen giver et komplet overblik over alle de sager, du har afleveret timer på i den givne uge. Det er især brugbart hvis du arbejder på samme sag hele ugen, da det er nemmere at finde sagen og aflevere dine timer. Derudover kan du skjule sager uden timeafleveringer på, og få endnu større overskuelighed. 

Daglig registrering 

AutoPilot bygger på daglig timeregistrering. Ved at aflevere og registrere dine timer på daglig basis, sikrer du aktualitet i projektledernes igangværende projekter og i sagsøkonomien. Det er derfor vigtigt at få afleveret sine timer samme dag, så man ikke glemmer, hvad man brugte timerne på. Både dagssedlen og ugesedlen understøtter dette princip og sørger for at timerne bliver afleveret meget tættere på forbrugstidspunktet. 

Læs ugesedlens dokumentation for en gennemgang af ugetimesedlen.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...