Daglig aflevering af timeseddel skaber aktualitet i økonomien

Hos AutoPilot forstår vi vigtigheden i at aflevere timeseddel på daglig basis. Vi kalder det noget så simpelt som sund registreringskultur. Men hvorfor er det overhovedet så vigtigt med daglige afleveringer? I dette indlæg går vi tæt på Drauschke Consult A/S, der er en af de virksomheder, hvor medarbejderne afleverer timesedler hver dag.

 

Vi er overbeviste om, at en sund registreringskultur er fundamental for sund sagsstyring. Med daglig aflevering maksimeres datakvaliteten, og det administrative arbejde er minimalt. Samtidig sikrer det, at virksomhedens projektledere har en dagsaktuel status på samtlige sager.

 

AutoPilot – En fordel for vores virksomhed

En af de kunder, hvor medarbejderne afleverer dagligt, er Drauschke Consult A/S. Drauschke Consult er et rådgivende ingeniørfirma, der både tegner og beregner betonelementer og med jævne mellemrum beskæftiger sig med total projektering. Virksomheden består af fjorten mand; en blandet skare af mænd og kvinder i alle aldre, og har brugt AutoPilot i godt fem år. Torben Drauschke, der er administrerende direktør, beskriver årsagen til, at medarbejderne er så gode:

 

“Det er af den simple grund, at vi har gået meget op i at forklare vores medarbejdere, at det er et krav at aflevere timeseddel hver dag.”

 

Administrerende direktør Torben Drauschke

 

Drauschke Consult er opmærksom på, at det er vigtigt at aflevere timer på samme dag, som de bliver brugt. De har fået deres medarbejdere til at erkende, at det først er muligt at sende en regning til kunderne, når de har samlet deres timer. Medarbejderne har dermed opnået forståelse for, at de forbrugte timer skal afleveres straks. De ved, at det skal til, hvis virksomheden skal holde styr på og have overblik over deres sager.

 

“AutoPilot har gjort en kæmpe forskel for vores virksomhed. Vi er blevet betydeligt bedre til at aflevere vores timer efter, at vi har erhvervet os AutoPilots webtimeseddel.”

 

Aflevere på farten med webtimesedlen

Der er ifølge Torben mange fordele ved at abonnere på AutoPilots webtimeseddel. Det skyldes, at medarbejderne dagligt modtager en påmindelsesmail, hvis de har glemt at aflevere deres timer. Torben påpeger ligeledes glæden ved, at webtimesedlen også kan afleveres fra hjemmecomputeren. Han mener, at det er en god funktion, hvis man har glemt at aflevere på arbejde. Hos AutoPilot er vi glade for, at Drauschke Consult kan se fordelene i daglig aflevering. Vi har erfaring for, at daglig aflevering resulterer i, at tidsforbruget til udfyldelse af timesedlen går ned, mens kvaliteten går op.

 

Hos AutoPilot tilbyder vi webtimesedlen, da det således bliver muligt for medarbejderne at registrere på farten. En yderligere erfaring med daglig aflevering er, at faktureringsgraden stiger. Hos Drauschke Consult står det altså ikke til diskussion, om man vil aflevere eller ej. Virksomheden har skabt en kultur, hvor alle medarbejdere afleverer, fordi de ved, at det er alvor, hvis virksomheden skal kunne fakturere deres timer ud og have styr på sagerne.

 

“Vi har mange gange forklaret dem vigtigheden i, at de får afleveret. Jeg har for sjov sagt, at hvis de ikke udfylder og afleverer deres timeseddel, så afleverer jeg ikke deres løn.” siger Torben til slut og griner.  

 

Drauschke Consult tager med daglig aflevering et stort skridt mod en sund forretning. Hos AutoPilot understreger vi igen og igen, at daglig aflevering skaber aktualitet i sagsøkonomien og deraf følgende forhandlingsstyrke og mulighed for konstruktiv dialog med både bygherren og projektteamet.
På samme tid bliver det nemmere for virksomheden at fokusere på det faglige i arbejdet, når der er styr på de økonomiske forhold.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...