Efter stor efterspørgsel, har vores ugetimeseddel på webplatformen fået et nyt layout. Mange kunder har efterlyst, at vores webtimeseddel får tilsvarende format, som Windows timesedlen. Det har vi nu sørget for. 

Layoutet i Windowstimesedlen følger den typiske AutoPilot struktur: fra sag, til delsag, til fase/aktivitet. Denne hierarkiske struktur kommer tydeligt til udtryk i Windows timesedlen. Alle aktiviteter er samlet under én delsag, hvilket gør det nemt at overskue. Webtimesedlen har nu fået en struktur der er helt magen til. Det vil således være nemt at skifte mellem Windowstimesedlen og webtimesedlen.

Skift layout

Det nye layout vil fremover være standardvisning i ugetimesedlen. Du kan til hver en tid skifte til det originale layout for ugetimesedlen ved at trykke på en knap.

Slå lørdag og søndag til/fra

Der er kommet en ny mulighed for at fjerne lørdag/søndag fra din timeseddel. Denne funktion giver mere plads i timesedlen og er særlig nyttig hvis din skærm har begrænset bredde. Som udgangspunkt vil lørdag/søndag være vist.

Tilføj sag er forudfyldt med din søgning

Når du søger efter en sag, som viser sig at mangle i din timeseddel, kan du jo tilføje sagen i “Tilføj sag”. Nu vil søgefeltet i “Tilføj sag” være forudfyldt med din søgning fra timesedlen. På den måde er du fri for, at skulle indtaste din søgning flere gange.

Mere nyt om webplatformen