Stor succes med AutoPilot-Dage

I sidste uge løb AutoPilot-Dage af stablen for anden gang. Vi var meget spændte, da der allerede var 70 tilmeldte – næsten dobbelt så mange som sidste år. Tilbagemeldingerne fra sidste år havde været overvejende positive og dem der ikke havde, var der rettet ind efter. Nu måtte det briste eller bære!

[metaslider id=255]

 

Download handouts

Handout Webtimeseddel

 

Handout Webtimeseddel

 

Handout Business Intelligence

 

Handout Slutfaktor

 

Handout Værdianalyse

 

 

 

Efter alt at dømme, bar det. Stemningen var rigtig god, både i Århus og København, og vi fik løftet sløret for flere forskellige features der vakte glæde. Lad os lige opridse de største crowd pleasers:

 

Risikopuljen

Man kan i aftalen afsætte en del af honoraret til risiko. Det giver jer en risikoprofil på tværs af firmaet og går ikke ud over projektlederens planlægning. Således ødelægger det ikke projektlederens præstation, når han sidder med flere risikofyldte sager.

 

Sidste afleveringsdato i Planlægning

Den dato medarbejderen sidst afleverede sin timeseddel, vises efter hans navn, så man kan få en indikation om hvor valide ens planlægningsdata er.

dato-for-seneste-aflevering

 

 

Ajourføringsdato i planlægning

PL giver her udtryk for at per denne dato er delsagen revideret efter bedste vidende.

ajourfoeringsdato

 

 

Forskyd budgetter i tid

I planlægningen kan du skyde budgetterne på sag, delsag eller aktivitet frem eller tilbage i tid. Skyd budgetter en måned frem/tilbage.

 

Mere grafik

Vi er i færd med at indføre grafer/diagrammer på alle de rapporter vi kan. Eksempelvis en 3D-visualisering af forbrugte timer per år og forretningsområde.

3d_statistik

 

FAQ

Der er gået mange timer med erfaringsopsamling omkring de mest almindelige problemer brugerne støder på – såvel betjening som drift. Den viden er samlet i vores Frequently Asked Questions, hvor du kan søge efter specifikke fejl, eller læse de bredere vejledninger indenfor et givent emne.

Besøg www.autopilot.dk/faq

 

Online webtimeseddel

Vi lancerede også den webbaserede timeseddel der går i luften efter nytår.

webts01  webts04

 

Webtimeseddelen er browser-baseret og dermed uafhængig af en given enhed. Du kan altså bruge den på iPhone, Android, PC osv. Dog kræver det at I kører med en SQL-database, da vi ikke kan udstille en Access-database for vores webserver.

Har I endnu ikke opgraderet jeres Access til en SQL, er det måske en oplagt lejlighed til at få det gjort – vi kan gøre det med få dages varsel og for en fast pris.

 

Vi håber at se jer alle igen næste år – tak for et godt arrangement!

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...