For nyligt udgav vi vores seneste tilføjelse til webplatformen: analyseværktøj på timelisterne. Nu udvider vi værktøjet, ved også at tilknytte det til alle fakturalister.

Således er det nu muligt at filtrere, sortere og gruppere webplatformens fakturalister. Det giver dig det nødvendige værktøj til at skabe konkrete og letforståelige faktureringsanalyser, med lige præcis de dimensioner, som du har behov for at se.

De tre muligheder

  • Gruppering

    Gruppering samler data – en linje for hver unik værdi af den dimension, som du vælger. Der kan grupperes i op til 3 niveauer. 

  • Sortering

    Sortering definerer i hvilken rækkefølge, de grupperede data skal vises. Du kan sortere din analyse efter en lang række parametre.

  • Filtrering

    Filtrering definerer det udsnit af timerne, som du vil basere din analyse på. Du kan filtrere efter alle dimensioner.

Eksemplet herover er taget fra selskabssitet > “Forbrug og fakturering” > Fakturaer. Her er filtreret til en bestemt betaler og grupperet efter Kvartal. Og vupti har du en oversigt over, hvor meget der kvartalsvis er faktureret til den givne betaler. Du vælger nye dimensioner ved at trykke på [Vælg] i de blå ovaler – uanset om du skal gruppere, sortere, eller foretage en filtrering.

Download til excel

Listen du har dannet, kan hentes som excel-fil, ved at trykke på [Download] øverst i højre hjørne.

Se tilkoblet PDF

Hver faktura har en PDF tilkoblet, som du kan se ved at klikke på PDF logoet, yderst til højre.

Mere nyt om webplatformen