Som civilingeniør med mange års erfaring fra erhvervslivet, var Jørgen Korsgaard fast inventar i rådgiverbranchen for arkitekter og ingeniører. 

I 1998 arbejdede Jørgen som IT-rådgiver i ingeniørbranchen, da han fik øje på nogle udfordringer i branchen; udfordringer som han kunne se en løsning på. 

Udfordringer blev til en idé – og hans soveværelse blev til kontor, som bestod af hans 286 computer placeret på en stigereol. Og således blev AutoPilot født.

Da Jørgen udviklede AutoPilot, havde han et mål om, at blive markedsleder inden for time- og sagsstyringsprogrammer for rådgivende ingeniører og arkitekter. Med en referenceliste på ca. 60% af den danske arkitektbranche og 40% af de rådgivende ingeniører, er vi stolte over at det mål er opnået.

Ny milepæl for AutoPilot

I marts 2022, begyndte et nyt kapitel for AutoPilot: vi er blevet en del af TimeLog-familien. Mens strategien for TimeLog har været at skabe en bred løsning, der kan bruges af alle i konsulentbranchen, har AutoPilot fokuseret på at opbygge et indgående kendskab til ingeniører og arkitekter.

Kombinationen af de to systemet, vil styrke TimeLogs løsning i dybden med en branchespecifik løsning, og samtidig løfte den viden og de koncepter AutoPilot kommer med, til endnu flere kunder i Danmark og udlandet.

På 20 år, voksede AutoPilot fra Jørgens soveværelse til en 25-personers virksomhed i Århus, Aalborg og London. Som del af TimeLog-familien, kan vi nu stolt meddele, at vi er mere end 100 personer med kontor i Århus, Ålborg, København, London, Stockholm og Kuala Lumpur. 

AutoPilot og TimeLog i nyhederne

FOTO © AutoPilot ApS