Ny kunde: ARKPLAN

Vi er glade for at kunne præsentere ARKPLAN som vores nyeste kunde. Virksomheden er specialiseret i landskabsarkitektur og byplanlægning, og for nyligt har de samarbejdet om et prisnomineret byggeri i Aabenraa.

 

ARKPLAN er beliggende i Hinnerup lidt uden for Århus og tæller fire arkitekter og en enkelt bygningskonstruktør. Jens Arendt Valdbjørn og Poul Aas er partnere i virksomheden. De har som mål at sikre, at resultatet er godt håndværk og en langsigtet løsning, at der bliver tilført en herlighedsværdi, og at de økonomiske og tidsmæssige rammer bliver overholdt.

 

Prisnomineret projekt i Aabenraa

Landskabsarkitekterne fra ARKPLAN har blandt andet fungeret som underrådgivere for WHITE arkitekter i forbindelse med et nyt Psykiatrisk Sygehus i Aabenraa. Byggeriet stod færdigt i september sidste år. Det huser 115 sengepladser fordelt på 20.000 m2.

 

Projektet er for nyligt blevet nomineret til en pris i kategorien ”Best Healthcare Development”. Det er en pris, der bliver uddelt til Europas største ejendoms- og arkitektmesse, MIPIM i Cannes. Messen og prisuddelingen løber af stablen fra den 15. til den 18. marts.

 

ARKPLANs rolle i projektet har naturligt været rettet mod udearealerne, som var kuperede og gav nogle udfordringer for arkitekterne. Disse er omdannet til gårdhaver mellem Sygehusets afdelinger og skal indgå som et element i behandlingsforløbene. Arkitekturen skal være helende, således huset og omgivelserne understøtter, at patienter er velbefindende, fortæller Poul Aas.

 

Velkommen til ARKPLAN!

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...