Ny kunde: Krydsrum Arkitekter

Krydsrum Arkitekter er specialiseret i ”forandringsarkitektur”, og for nyligt modtog de en pris for deres arbejde. Vi er glade for byde dem velkommen.

 

Krydsrum blev stiftet i 2007 af Klaus Dyhr, Kenneth Skytte, Hasse Selvig og Niels Jakubiak Andersen, som alle er partnere i virksomheden, der er beliggende på Amager. De ejer og driver virksomheden, mens Niels har rollen som administrerende direktør.

 

De har som sagt fokus rettet mod ”forandringsarkitektur” – med andre ord helhedsrenovering, udvikling og optimering af den eksisterende bygningsmasse. Deres kunder er professionelle bygherrer og foreninger, kirker, institutioner, osv. som alle har et ønske om forandringer på deres eksisterende ejendom. Før de påbegynder nye projekter har de fire overordnede elementer i tankerne: Mennesket, miljøet, kulturen og økonomien. I den rette sammensætning skaber disse fire, ifølge Krydsrum Arkitekter, god arkitektur.

 

Prisvinder

Tilbage i 2012 stod det nye Ryesgade 30 A-C færdigt. Ejendommen fra 1896 trængte til en kærlig hånd, og Krydsrum lykkes blandt andet med at nedbringe energiforbruget med hele 73 procent efter renoveringen. Derudover blev det oprindelige lavloftede tag udskiftet med et nyt tag, som nu indeholder fire tagboliger, mens de eksisterende lejligheder ligeledes er blevet moderniseret.

 

Renoveringen modtog senere Renoverprisen 2013 – Danmarks bedste renovering. Folkene bag renoverprisen skriver sådan om renoveringen: “Projektet viser at der kan skabes høj boligkvalitet og samtidig spares meget energi i ældre etageboliger. 32 boliger fra 1896 er renoveret til høj standard og der er etableret 4 nye lyse og meget attraktive tagboliger”.

 

Ryesgade…..Frikøbt af Krydsrum arkitekter, dog må billederne ikke gøres til genstand for videresalg.
De nybyggede tagboliger er lavet med fransk altan, som giver en lys og åben bolig. 

Vi byder velkommen til Krydsrum Arkitekter

(Fotos © Krydsrum Arkitekter)

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...