Ny kunde: Rønnow Arkitekter

AutoPilot byder velkommen til endnu en ny kunde. Vi sætter spot på to af Rønnow Arkitekters projekter.

Rønnow Arkitekter skiller sig lidt ud fra de fleste af AutoPilots øvrige kunder, da arkitektfirmaet specialiserer sig inden for restaurering, transformation, om- og tilbygning og vedligeholdelse af kulturhistoriske, betydningsfulde byggerier. Der er således fokus på videreudvikling af allerede eksisterende byggeri og ikke blot på at skabe nyt fra bunden.

Tegnestuen går op i at dyrke detaljerne og værner om forståelsen af det enkelte bygningsværk, da det altid har en historie og et særligt arkitektonisk greb, som arkitekterne har for øje, når de udvikler nye idéer.

Skærmbillede 2015-05-27 kl. 12.04.34
Restaurering af Det Kongelige Teaters loggia i 2014.

I samarbejde med malerfirmaet C. Mølmann & Co. begyndte virksomheden i 2014 på istandsættelsen af Det Kongelige Teaters loggia, med formålet om at bringe den tilbage til dens oprindelige stand. Loggiaen var ikke restaureret siden 1985, og trængte derfor til en kærlig hånd. I løbet af de sidste tre år, har der desuden været løbende istandsættelser i gang, bl.a. af foyer- og publikumsområdet, som også er foregået i samarbejde med Rønnow Arkitekter.

 

I oktober måned sidste år, blev et andet af Rønnow Arkitekters projekter indviet. Det bestod af en ny tilbygning til Christianshavns Gymnasium i København, som bl.a. tilførte nye lokaler, der benyttes til kreativ udfoldelse for skolens elever og et stort, nyt trappetårn, der leder de mange hundrede elever til og fra klasselokalerne. Derudover kom der en lækker tagterrasse på toppen af bygningen med udsigt til et af byens tårne – Vor Frelsers Kirke.

 

Skærmbillede 2015-05-27 kl. 11.59.58
Christianshavn Gymnasium før og efter den nye tilbygning.
Skærmbillede 2015-05-27 kl. 11.57.32
Udsigten til Vor Frelsers Kirke fra den nye tagterrasse på Christianshavn Gymnasium.

 

 

 

 

 

 

Rønnow Arkitekter har valgt at benytte Autopilot, fordi de har erfaret, at det er det program, der passer dem bedst, og fordi det giver mulighed for en løbende bestræbelse på at optimere økonomien i sagerne.

 

Velkommen til Rønnow Arkitekter. Vi håber I bliver glade for at benytte AutoPilot i jeres virksomhed. 

(Foto © Rønnow Arkitekter)

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...