Ny kunde: Mikkelsen Arkitekter

Velkommen til Mikkelsen Arkitekter. En tegnestue i København med fokus på innovation og bæredygtighed.

Mikkelsen Arkitekter har valgt at benytte AutoPilot for at få et større overblik over deres sager, primært med fokus på økonomi og forbrug. De har tidligere benyttet et andet system, som ikke viste sig at være lige så hurtigt og effektivt som AutoPilot, hvorfor de valgte at skifte. For dem at se, er en stor fordel ved AutoPilot, at timeregnskabet taler sammen med sagsregnskabet, som sikrer overblik over mængden af arbejdstimer, der er tilknyttet den enkelte sag, og sætter det i forbindelse med økonomien i virksomheden. Det gør det ligetil at have løbende kontrol og forhindre fremtidige problemer undervejs i sagsbehandlingen for optimering af økonomien.

 

Indblik i Arkitektfirmaets projekter

Mikkelsen Arkitekter har tegnestue på Vesterbro i København og har i øjeblikket 30 ansatte i deres virksomhed. Særligt for dem er, at de har fokus på innovation og bæredygtighed i deres arkitektur og design. De har bl.a. ladet sig inspirere af Skandinaviens lange tradition med anvendelse af træ i større konstruktioner, som et materiale der er en del af fremtiden og samtidig er bæredygtigt, hvis det høstes ansvarligt og lokalt.

 

171-1
Nærbillede af forslag til facadekonceptet til Copenhagen Arena.

Som en reaktion på Ørestadens mange store bygninger i glas, stål, beton og aluminium valgte Mikkelsen Arkitekter at gå i en anden retning under udarbejdelsen af designet til konkurrencen om Copenhagen Arena i samme område. Bygningen er placeret tæt på boligområder og natur, og med det i baghovedet ønskede arkitekterne, at arenaen skulle falde naturligt ind i landskabet. I bygningens facade ville man derfor indarbejde varmebehandlet træ og dermed opdele den i mindre moduler, så det harmonerer med området.

 

03_Interior_View_007-557x265
Projekttegning til konkurrencen om Ny Psykiatri Bispebjerg bl.a. med den ‘hængende have’.

 

I øjeblikket har Mikkelsen arkitekter gang i flere spændende projekter. Bl.a. er de en af de tre vindere i konkurrencen om Ny Psykiatri Bispebjerg og er dermed gået videre til anden runde. Den nye arkitektur har til formål at samle den psykiatriske behandling i København og skabe mulighed for nye miljøer, som indbydende gårdhaver til patienterne. Konkurrencens vinder bliver offentliggjort i begyndelsen af 2016.

 

CAA_projektmappe_web_1120x688-557x265
Den nye Cykel- og Atletik Arena i Odense tegnet af Mikkelsen Arkitekter.

I begyndelsen af 2015 indviede Mikkelsen Arkitekter den nye Cykel- og Atletik Arena i Odense. Den gamle, nedslidte arena, som blev opført i 1948, er nu erstattet med helt nye idrætsarealer, som bl.a. indbefatter en cykelbane, der er bygget i massivt træ og svinger hele 250 meter rundt, som en central del af det nye arenabyggeri. I en anmeldelse af den nye arena, skrevet af Arkitektens Forlag, står der nærmest poetisk bekskrevet, at huset ”…rummer sin egen indre, landskabelige verden, afgrænset opadtil af egen himmel.” Og ”Det er en grundlæggende arkitektonisk oplevelse, at banens dynamik smitter af på det rum, alle færdes i.”

 

Vi ønsker tillykke med de rosende ord og velkommen til AutoPilot.

(Foto © Mikkelsen Arkitekter)

 

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...