Ny kunde: Mangor & Nagel

Vi er glade for at kunne fortælle, at arkitektfirmaet Mangor & Nagel fra oktober måned er blevet nye kunder hos AutoPilot. De er i øjeblikket et af Danmarks største arkitektvirksomheder og har mange år på bagen, da firmaet er gået i arv i familien. Siden nuværende partner Torben Nagel blev ansat i 1991 har firmaets vækst for alvor taget fart, men Mangor & Nagel har stadig ambitioner om at blive endnu større og stærkere på markedet.

 

Om Mangor & Nagel

Mangor & Nagel er en arkitektvirksomhed, der blev stiftet i 1948, og de har i dag lidt over 80 ansatte, hvilket gør dem til et af Danmarks største arkitektfirmaer. I 1988 blev Torben Nagel partner i det, der på daværende tidspunkt, var hans fars arkitektfirma, og siden 1991 har han fungeret som firmaets administrerende direktør. Siden da er arkitektvirksomheden vokset, og i dag har de afdelinger fordelt i fire byer rundt omkring i landet. Mangor & Nagel har dog stadig ambitioner om at vokse sig større med henblik på at styrke og sikre deres virksomheds position yderligere og være ”et af de oftest benyttede firmaer på markedet”, som de selv udtrykker det. Mangor & Nagel består af arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører og administrativt personale. Derfor løser virksomheden også mange forskellige former for arkitektopgaver, der bl.a. involverer landskabsarkitektur, renovering og nybyggeri.

 

Blomsten_02-600x380

“Brygge Blomsten” er navnet på det nye byggeri, som Mangor & Nagel har tegnet til Islands brygge i København.

 

Nye projekter

I 2015 har Mangor & Nagel været en del af et projekt, der omfatter nyt boligbyggeri på Islands Brygge i København. Det består bl.a. af et 15. etagers tårn med en takket kontur, som er bygget op af en stak kvadrater drejet oven på hinanden efter dagslyset.

Ud over dette er Mangor & Nagel også blevet indstillet til Renoverprisen 2015 for 40 nye tagboliger, der er etableret i forbindelse med udskiftning af taget på Ådalsparken.

 

Tiltag med fokus på forretning

I løbet af 2015 har Mangor & Nagel haft øget fokus på at styrke det forretningsmæssige område i deres firma, som bl.a. er kommet til udtryk i beslutningen om at bruge AutoPilot. Sammen med Mangor & Nagel er målet fremadrettet, at AutoPilot skal styrke projektledelsen, så der bliver skabt et fundament for sagens økonomi, der fører til et stærkt argumentationsgrundlag i forhandlingssituationer. Derudover har Mangor & Nagel ansat en ny administrativ direktør, Bente Andersen, der sammen med Torben Nagel skal være med til at styrke virksomhedens position på markedet i fremtiden.

 

 

Velkommen til Mangor & Nagel
(Fotos © Mangor & Nagel)

 

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...