Ny kunde: Viva Arkitekter

Vi er glade for at kunne fortælle, at arkitektvirksomheden Viva Arkitekter er ny kunde hos AutoPilot ApS fra begyndelsen af februar.

 

Virksomheden betegner sig selv som en ung tegnestue med mange års erfaring. De har som mål at ”give kunden, hvad han drømmer om, men også give ham det han ikke drømte, han kunne få”.

 

Om Viva Arkitekter

Tegnestuen er beliggende i Horsens. Den ejes og ledes dagligt af arkitekterne Søren Nissen, Hanne Hartmann, Lars Hamborg og bygningskonstruktør Mads Malmkjær. De har fokus på troværdighed og professionalisme, hvilket indbefatter, at byggerierne skal afleveres til den aftalte tid og pris.

 

Det kan dreje sig om offentlige kultur- og institutionsbyggerier, privat boligbyggeri, restaurerings- og bygningsbevaringsopgaver og meget mere. Viva Arkitekter varetager nemlig en bred palette af opgaver, ligesom de forvalter alle faser af rådgivning for både private og offentlige bygherrer.

 

Kraftvarmeværk i Hillerød

Én af de store opgaver for Viva Arkitekter dette år er opførelsen af et nyt kraftvarmeværk i Hillerød. Kraftvarmeværket bliver et af de største af sin art i Europa og kommer til at forsyne kunder i Hillerød, Skævinge, Gørløse, Meløse og St. Lyngby. Projektet har en pris på 200 millioner kroner.

viz ankomst 2000 px

Kraftvarmeværket har et areal på 4.200 m2.

 

Opførelsen sker i samarbejde med Dansk Halbyggeri og Drias. Det forventes at stå færdigt til efteråret.

 

Velkommen til Viva Arkitekter

(Fotos © Viva Arkitekter)

 

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...