Praksis Arkitekter vinder Svinkløv Badehotel

Hos AutoPilot ApS er vi altid glade, når vores kunder hiver nye projekter hjem. Denne gang er det dog et af de større projekter. Praksis Arkitekter har nemlig fået til opgave at genopføre Svinkløv Badehotel, der brændte ned i september 2016.

 

Det var natten til den 26. september, at Svinkløv Badehotel stod i massive flammer. Hotellet, som var opført i 1925, brændte helt ned til jorden. På det tidspunkt var ingen sikre på, om det var muligt at genopføre det smukke hotel. I dag er det dog afgjort. Svinkløv Badehotel skal genopføres, og det er med Praksis Arkitekter i spidsen.

 

De heldige vindere

Mads Bjørn Hansen og Mette Tony står bag Praksis Arkitekter, der vandt opførelsen af det nye Svinkløv Badehotel. Arkitektfirmaet, der er etableret i 2006, er beliggende i Svendborg nærmere betegnet Troense. Virksomheden har derudover en mindre afdeling i København og beskæftiger i dag omkring 30 medarbejdere. Praksis Arkitekter har netop fået til opgave at genopbygge Svinkløv Badehotel til sæsonåbningen 2019.

 

Hos AutoPilot ApS er vi glade for, at en af vores kunder har vundet dette projekt. Vi ønsker dem alt held og lykke, og vi glæder os til at se det færdige resultat!

 

Du kan læse meget mere om dette projekt på DR. Artiklen kan findes her.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...