Bliv bedre til at udnytte AutoPilot

Hos AutoPilot ApS er vi overbevist om, at vores kurser tilfører værdi til deltagerne. Vi er ikke de eneste, der er af den mening. I dette indlæg kan du møde Annette Bech fra Oluf Jørgensen, der udtrykker stor tilfredshed med vores kurser.

 

AutoPilot ApS tilbyder et komplet udvalg af kurser, som gør din virksomhed i stand til at udnytte AutoPilot softwaren optimalt. Kurserne understøtter AutoPilot konceptet “sund forretning” og er et vigtigt bidrag til den enkelte virksomheds udvikling af forretningen.

 

Forenkler og forbedrer arbejdsprocesser

Vi har snakket med Annette Bech, der arbejder hos det rådgivende ingeniørfirma Oluf Jørgensen. Virksomheden har haft AutoPilot siden 2012 og er glade brugere af programmet. Annette har deltaget på AutoPilot-kurserne i fakturering og sagsplanlægning.  

“Jeg synes supergodt om at deltage på AutoPilots kurser. Man er ikke mange deltagere og har mulighed for at tage sine egne problematikker op på kurserne”

Formålet med vores kurser er at give en grundig forståelse af AutoPilot, så vores kunder lærer at udnytte softwaren bedst muligt. Det er også derfor, at vi holder antallet af deltagere på lavt niveau, så vi netop kan tage os tid til alle deltagere og de aspekter, som hver enkelt fokuserer på. Kurserne har et stort indhold af praktiske øvelser, som sikrer, at du som deltager får fingrene ned i programmet.

Annette oplever kurserne som intensive og fortæller, at kurserne har givet hende en masse gode fif og redskaber til at forenkle og forbedre deres arbejdsprocesser. Hun udtrykker yderligere, at hun varmt vil anbefale kurserne til andre AutoPilot-brugere.

 

VORES KURSUSUDVALG


basiskurset får du en forståelse for de grundlæggende funktioner og et overblik over de mange sammenhænge, der er mellem programmodulerne.

faktureringskurset lærer du at bruge de forskellige faktureringsformer, der hver især passer til de forskellige typer af kontraktforhold, der er i branchen. Deltagerne lærer også at registrere og regulere honoraraftaler og at udnytte rapporter til at skabe overblik.

 sagsplanlægningskurset lærer du at bruge AutoPilots planlægnings- og sagsstyringsmuligheder. Det giver dig blandt andet early warnings på udfordringer til projektøkonomien, så der kan handles i tide.

 

En nærmere beskrivelse af de enkelte kurser finder du her.

 

Din virksomhed udvikler sig – vi gør dig til medspiller

I som kunder er i konstant udvikling. Efter at have brugt AutoPilot et stykke tid, vil I typisk stå på en ny platform med mulighed for at tage den næste landvinding. Kurserne gør jer i stand til at udnytte de muligheder, der findes i softwaren, og som I på nuværende tidspunkt har brug for. Samtidig giver kurserne jer indblik i nye udviklingsmuligheder for jeres forretning. Kurserne er henvendt til alle brugere, nye som erfarne.  

 

Du kan finde datoer, tidspunkter og andre informationer om de enkelte kurser samt tilmelde dig via vores hjemmeside her.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...