“AutoPilot giver et godt overblik over ens virksomhed, og det er givende at have bidraget til.”

Interview: For et par uge siden sagde vi farvel til en kær kollega, der har været ansat hos AutoPilot siden 2008.

Efter at have været i firmaet i 7 år skal Kristine på pension, og derfor har vi taget en lille snak med hende om vejen til AutoPilot, og hvad hun er særlig stolt af at have bidraget med til firmaet.

For et par uge siden sagde vi farvel til en kær kollega, Kristine Thygesen, der har været ansat hos Autopilot siden 2008.

Efter at have været i firmaet i 7 år går Kristine på pension, og derfor har vi taget en lille snak med hende om hendes vej til Autopilot, og hvad hun er særlig stolt af at have bidraget med til firmaet.

Kristine er uddannet datalog fra Københavns Universitet. I sin erhvervskarriere har hun været ansat i forskellige IT-virksomheder, hvor hun primært har lavet programudvikling. Umiddelbart før hun kom til Autopilot, havde hun i 8 år været ansat på Teknologisk Institut, hvor hun også underviste i programmering og programmeringssprog.

 

FullSizeRender
Krisitne på sin sidste arbejdsdag.

Om jobbet hos Autopilot siger Kristine:
”Jeg har været meget glad for at arbejde hos Autopilot. Arbejdet har været spændende, og jeg har haft rare og dygtige kolleger. Jeg har altid følt mig værdsat, og det er da også lykkedes at holde på mig i mere end 3 år ud over den officielle pensionsalder. Det har været fantastisk at deltage i udviklingen af et produkt, der tilfører kunderne stor værdi. AutoPilot giver et godt overblik over ens virksomhed, og det er givende at have bidraget til”, fortæller Kristine.

 

 

I sin pensionisttilværelse vil Kristine stadig nyde at gå til taekwondo og yoga og tage i Zirkus Nemo med sine veninder, og hun vil bruge mere tid sammen med familien og på at passe sin have.

 

Vi siger tak for en god tid sammen med dig, Kristine, og ønsker dig alt det bedste fremover.

(Foto © AutoPilot)

 

 

 

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...