Vi kan med stor glæde byde velkommen til Berit, vores nye kollega. Berit skal sidde i hotline og hjælpe med alle jeres AutoPilot-spørgsmål og også  ind over dokumentation og vejledninger. 

Fra religionsvidenskab og kunsthistorie, til kommunikation og formidling

Berit er uddannet Cand.mag i religionsvidenskab og kunsthistorie men har kun kort tid  arbejdet indenfor feltet. Under sin uddannelse fik Berit job, som hverken smagte af religion eller kunsthistorie, men meget mere af koordinering og formidling. Her havde hun blandt andet til opgave at koordinere udarbejdelsen af  et online indrapporteringssystem. Og det var her, Berit fik øjnene op for videreformidling og dokumentation. 

Kunsthistorie og religionsvidenskab blev hurtigt skiftet ud med boligadministrationsbranchen, hvor Berit har arbejdet med mange former for kommunikation. Her har hun blandt andet lavet hjemmesider, udarbejdet dokumentation og manualer og arbejdet som konsulent,  projektleder og senest som Technical Writer. 

Et smut til Grønland

Berit har i forbindelse med et tidligere job boet fire år i Grønland. Grønland passede perfekt til hendes lyst og trang til frisk luft, store vidder og natur. Så når arbejdsdagen var ovre, var Berit ofte at finde ude i det fri. Om vinteren med sin hundeslæde og sit  hundespand. Efter nogle fantastiske år i Grønland, vendte Berit retur til Danmark.

Sølvbryllup med roklubben

Da Berit kom hjem og måtte skifte hundeslæden ud med en anden udendørsaktivitet, valgte hun at komme tilbage til den lokale roklub i Aarhus, som hun efterhånden har været medlem af i mere end  25 år. Og hun elsker stadig at ro. Når det er sæson, kan I finde hende på vandet flere gange om ugen. Som hun siger, “Frisk luft, god motion og godt selskab – så bliver det ikke meget bedre”. 

Formidling af IT på en let måde

Berit glæder sig meget til at komme i gang hos AutoPilot, hvor hun både kan hjælpe kunderne over telefonen men også i form af manualer og dokumentation. Hun brænder for formidling af IT på en let og overskuelig måde. Og det glæder hun sig meget til at komme i gang med  hos AutoPilot. 

Vi er meget glade for, at Berit er blevet del af Team AutoPilot. 

Har du spørgsmål til Berit, er du velkommen til at skrive til hende på bf@autopilot.dk eller fange hende på telefonen