Ny kunde: Baks Arkitekter

Vi er glade for at kunne fortælle, at Baks Arkitekter fra februar måned er ny kunde hos AutoPilot ApS. Virksomheden tegner villaer, sommerhuse, kultur og erhverv i en tidsløs stil.

 

Om Baks Arkitekter

Virksomheden blev stiftet i 2004. Dengang var arkitekturen i centrum, men sidenhen har de udviklet sig til et tværfagligt hus, som ligeledes fokuserer på indretning og design. Bag virksomheden står Rasmus Bak. Han er uddannet arkitekt og har en klar tilgang til sit arbejde.

 

Vi er bygget på ideen om, at opbrud med det traditionelle og evnen til at tænke nyt giver et anderledes syn på verden og dens muligheder. Hurtigere, højere og billigere har ikke gjort vores verden, byer eller bygninger mere bevaringsværdige, eller bedre at leve i. Sådan skriver Bak Arkitekter på deres hjemmeside.

 

I stedet er dialog et nøgleord for virksomheden. En tæt dialog med kunderne skal sikre, at disse føler sig involveret i processen, så de sammen kan finde ind til løsningerne.

 

Nye lokaler

Virksomheden er beliggende i Egå 15 kilometer fra Århus Centrum, hvor de arbejder i et arkitekttegnet hus tæt ved vandet. Snart skifter Baks Arkitekter dog den nuværende adresse ud med nye lokaler.

 

Vi byder velkommen til Baks Arkitekter og ønsker tillykke med de nye lokaler.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...