Mød Dan, som nu bærer mærkatet ’10 år i AutoPilot’

AutoPilot er glade for Dan, og Dan er glad for AutoPilot. Vi skyder her et par spørgsmål efter ham, så I har muligheden for at lære ham, og hans funktion i firmaet, at kende.

Vi fejrede det med blomster og morgenmad på Emmerys, da et af vores kendte ansigter i virksomheden, Dan G. Petersen, havde 10 års jubilæum i AutoPilot. Den garvede mand fortæller om sin tid i virksomheden:

”Det er spændende at stille sig selv det spørgsmål om, hvordan det er at sidde i samme virksomhed i så mange år. Jeg synes, det interessante opstår ved, at AutoPilot hele tiden foretager nye tiltag. Så selvom man ikke flytter sig, så sker der alligevel ændringer, som man skal forholde sig til, og som giver én en mere spændende og udfordrende arbejdsgang”’

img_9333

 

En mand med mange kvalifikationer

I en virksomhed som AutoPilot er opgaverne varierende. Dan er derfor også en mand med mange kvalifikationer. Med hans fortid som industrilaborant valgte han at påbegynde uddannelsen i informationsvidenskab, med tilvalg i Dansk, på Århus Universitet. Han gennemgik herefter forskellige jobpositioner, hvorefter han som sagt, og heldigvis, endte som medarbejder i AutoPilot. Han udtrykker selv sin glæde ved sit nuværende job med ordene: ”Hos AutoPilot får jeg lov at benytte en række af mine kvalifikationer i praksis, og det kan jeg rigtig godt lide”.

 

Udvikling

Der er sket meget med både virksomheden og Dans beskæftigelse på jobbet gennem de sidste 10 år. AutoPilot har fordoblet antallet af medarbejder samt fusioneret med virksomheden CodeCreator i Aalborg, hvilket bare er nogle af de ting, der er sket, siden Dan kom hertil. Dan startede indledningsvis i hotline- og dokumentationsafdelingen. Han stiftede her bekendtskab til programmet, lærte funktionerne samt hvilke problematikker og dertilhørende løsninger, der oftest hørte programmet til. Denne indgang har, efter hans mening, givet en overbevisende fornemmelse af programmet og dets funktioner. Det har også været brugbart, når han videre kom til at beskæftige sig med dokumentation og afhjælpning af problematikker i forbindelse med det.

 

Dans nuværende funktion i firmaet

Selv efter 10 års beskæftigelse i virksomheden, elsker Dan sit arbejde. Han er en morgenfrisk mand, der godt kan lide at møde i god tid. Hans arbejdsopgaver varierer men beskæftiger sig blandt andet med teknisk opstart af nye kunder til AutoPilot, konvertering af databaser samt integration. AutoPilot ønsker hele tiden at forbedre programmet og lave nye muligheder for integration til andre programmer, hvor Dan i den forbindelse arbejder med de tekniske elementer. Han fortæller:

“Jeg arbejder sammen med Thomas Herskind, og man kan sige, at vi bærer teknikkasketterne i firmaet. Opgradering af de tekniske elementer er vigtige i samfundets udvikling, da det altid er vores ønske at skabe den bedste løsning for vores kunder”

Selvom samfundet og virksomheden har udviklet sig i løbet af årene, så har vi stadig den glæde at kunne fejre, at vi har haft Dan som medarbejder i hele 10 år. I 10 år, hvor vi hverken har kunnet undvære ham eller hans arbejdskraft.

 

ALLE HER I AUTOPILOT ØNSKER DAN ET KÆMPE STORT TILLYKKE MED JUBILÆET.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...