Fremtiden er hostet – skal I være med?

Fredag d. 26. april havde vi, i samarbejde med Cadesign base as og DELL EMC, et spændende arrangement om fremtidens arbejdsgange. Er I klar til at tage imod fremtidens medarbejder?

 

Undersøgelser peger på, at fremtidens medarbejdere stiller høje krav til IT-systemer på arbejdspladsen. Så høje at 82% af nutidens medarbejdere tilkendegiver, at det har indflydelse på jobvalg – og 42% rent faktisk kunne finde på at vælge en arbejdsgiver fra, hvis ikke IT-systemet indfrier forventningerne.

Men hvad er årsagerne hertil – og hvordan bliver vi klar til at tage imod fremtidens medarbejder?

 

Vores måde at arbejde på ændrer sig

Fænomenet ‘work-life balance’ er både anerkendt og kritiseret – men om man vil det eller ej, så er udfordringen den samme: Hvordan kan vi skabe harmoni mellem privat- og arbejdsliv i et mere og mere hektisk arbejdsmiljø?

Undersøgelserne viser ydermere, at 60% arbejder efter almindelige arbejdstider – og at 66% arbejder hjemmefra.

Tallene er altså soleklare; kan man som arbejdsgiver ikke imødekomme forventningerne til IT-systemer – og den fleksibilitet et sådant IT-system giver – bliver man valgt fra af flertallet.     

 

Bliv klar til fremtidens medarbejder

Fremtiden er hostet, en hostet løsning indfrier nemlig forventningerne til IT. Det gør arbejde tilgængeligt på alle tidspunkter, det gør det muligt at arbejde hjemmefra og ikke mindst; det letter jeres IT-belastning og sikrer jer 100% tilgængelighed.   

 

Det rigtige setup 

Det rette hostede setup sætter rammerne for højere performance end man tidligere har troet var muligt. Her viser Asta fra Cadesign hvordan en VDI-løsning kan afvikle selv tunge CAD-programmer i skyen.

 

 

Et hostet AutoPilot

Vi har sammensat en hostet løsning, der er 100% stabil, sikker og altid tilgængelig for jer. Vi garanterer:  

  • Online tilgængelighed, universel adgang og IT-sikkerhed
  • Automatisk timeaflevering, -rykkermail og elektronisk fakturering
  • Et simpelt og outsourcet IT-setup

Vil I høre mere om hostede løsninger? Så kontakt Thomas Herskind på th@AutoPilot.dk

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...