OBS!

Kun relevant for kunder med en hostet AutoPilot.

Administrationen har nu fået bedre muligheder for at oprette, fjerne eller gensende logins til nye medarbejdere, i deres hostede AutoPilot. 

Det er blevet væsentligt nemmere at håndtere logins til medarbejderne. 

Administrationen styrer processen i Basis > Organisation > Medarbejdere, hvor der er kommet en ny knap til “Adgangsstyring”. Ved at markere en medarbejder og trykke på knappen, vises adgangsstyringen for medarbejderen.

Er statuspæren grøn, har medarbejderen allerede adgang til hosten. Du kan sende et nyt kodeord eller fjerne adgang ved at trykke på knapperne. 

Er pæren rød, har medarbejderen ikke adgang til hosten endnu. Begrundelsen vil ofte være beskrevet under pæren. Du kan oprette adgang ved at trykke på “Opret adgang” knappen. 

Når adgangen er oprettet eller koden er ændret, vil medarbejderen modtage e-mail med brugernavn og kodeord til deres AutoPilot. Således kan medarbejderen logge ind på AutoPilot igennem RemoteApp.

Tip!

Brug pilene til at tjekke adgang for den næste medarbejder i listen. Så er du fri for at lukke vinduet, markerer den næste medarbejder og trykke på [Adgangsstyring].