Fokus på fremtiden med AutoPilot

I dette indlæg går vi tæt på SIGNATUR Arkitekter – en mindre virksomhed med store ambitioner, som er vokset fra to til seks mand på bare et år, og for hvem det er vigtigt med et system, der kan hjælpe med at holde overblik i en vækstende tid.

 

Værdifuld sparring

SIGNATUR Arkitekter blev stiftet i marts 2016 som en fusion mellem to arkitektfirmaer, rd-arkitekter og Arkitektfirmaet Plateau, ejet af henholdsvis Rikke Daugaard og Søren Nørgaard. Begge var enkeltmandsvirksomheder, og derfor savnede de en daglig sparringspartner. Et år før fusionen arbejdede Rikke og Søren sammen for at finde ud af, om det kunne blive til et fremtidigt samarbejde. De fandt ud af, at den daglige sparring forbedrede kvaliteten af arbejdet samtidig med, at det øgede effektiviteten.

Både Rikke og Søren er uddannede arkitekter MAA med speciale i bygningskunst, og derudover er Søren uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom.

Rikke har stor erfaring med arkitektkonkurrencer og har vundet 70% af de konkurrencer, hun har deltaget i. Derudover beskæftiger hun sig med skitseforslag og projektledelse, hvilket gør hende til et vigtigt led i den indledende proces. Søren er qua sine uddannelser indenfor byggeri særligt specialiseret i den eksekverende del, men deltager også i de indledende opgaver.

SIGNATUR Arkitekter har kontor i både Randers og Hinnerup, hvor de til dagligt arbejder med bolig, erhverv og institutionsbyggeri. En af virksomhedens vigtigste opgaver er at gøre processen fra indledende skitse til færdigt byggeri så let som mulig. Dette gøres via god kommunikation, realistiske mål og solidt samarbejde med kunden hele vejen igennem.


Foto © SIGNATUR Arkitekter

 

AutoPilot holder orden og skaber struktur

I februar 2017 fik SIGNATUR Arkitekter AutoPilot, da de havde så mange sager, at det blev svært at holde styr på timerne i et Excel-ark. Desuden lå det i kortene, at der skulle hyres flere medarbejdere indenfor den nærmeste fremtid, og hermed forelå et ønske om, at programmet blev implementeret solidt i virksomheden først. Med AutoPilot ansatte de en bogholder, og siden er der kommet yderligere to bygningskonstruktører og en arkitekt til virksomheden.

 

“AutoPilot er med til at skabe struktur og orden i ledelsen af forskellige opgaver” – Rikke Daugaard

 

SIGNATUR Arkitekter var en mindre virksomhed på blot to mand, da de valgte at få AutoPilot, men er vokset til seks mand på et år. Til dagligt bliver AutoPilot brugt til timeregistrering og sagsplanlægning, både blandt ledelsen og de ansatte. De ansatte har blandt andet selv ansvaret for at holde styr på deres honorar på pågældende sager, så det administrative arbejde bliver fordelt, og der sikres dagsaktuel status på alle sager.

 

Du kan læse meget mere om SIGNATUR Arkitekter og deres projekter her.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...