Åbent for tilmelding til AutoPilot Dage 2017

AutoPilot Dage 2017 løber af stablen:

21/11 på Scandic Hotel, Østergade 10, 8000 Århus C

23/11 på Scandic Hotel, Sydhavns Pl. 15, 2450 København.

Book din plads her!

 

 

 

 


Afbud

Tilmeldingen er naturligvis bindende. Du kan melde afbud senest 14 dage inden arrangementets afholdelse til am@autopilot.dk. Alternativt kan du sende en stedfortræder, hvis du selv bliver forhindret. Udeblivelser bliver faktureret til fuld pris.


 

Hvad er AutoPilot Dage?

AutoPilot Dage er et forum hvor du møder et bredt udsnit af arkitekt/ingeniørbranchen og hører om hvad der rører sig i AutoPilot, hvad vi arbejder på og hvor vi skal hen.

Vi tager gerne fat på et par håndfaste emner som vi dvæler lidt ved. Vi har tidligere beskæftiget os med igangværende arbejde, dokumenthåndtering, kapacitetsanalyse og debiteringsgrad, sandsynligheds- og akkvisitionssager, slutfaktor, webtimeseddel, business intelligence og meget mere.

Vi ser naturligvis også på hvilke nye releases der er kommet siden sidste arrangement og samler op på nyudviklingen i AutoPilot.

 

 

Agenda

 


09:00 Morgenmad og indskrivning
09:25 Velkomst og agenda
09:35 Businesscase i Værdianalyse hos MidtConsult

Per Korsgaard, der er financial controller og AutoPilot-ansvarlig hos MidtConsult, vil føre os igennem deres brug af Værdianalysen, herunder fokus på prislister, risikopulje og opgørelse af igangværende arbejder.

Vi opridser kort gevinsterne ved at analysere hvor værdien skabes i jeres virksomhed og ser på de online rapporter systemet kan levere.

10:30 Features i Fakturering

Gennemgang af mere eller mindre brugte features i faktureringsprogrammet, samt gode råd til best practices og praktiske genveje.

11:15 Åben spørgetid

Vi åbner gulvet for spørgsmål fra deltagerne. Hele holdet svarer efter bedste evne på alt mellem himmel og jord (deadlines på specifikke udviklingsopgaver kan vi dog næppe sige noget om).

12:00 Frokost
13:00 Håndtering af adgange, roller og persondata i AutoPilot

Gode tips til hvordan I sørger for at de rette personer har adgang til de nødvendige data i AutoPilot, samt hvad I kan gøre for at beskytte de følsomme oplysninger I ligger inde med.

14:00 Nyheder

Her dvæler vi ved hvad der er udviklet i AutoPilot det sidste års tid, hvordan disse nyheder fungerer med AutoPilot som helhed.

14:45 Roadmap for fremtiden

Hvor udvikler AutoPilot sig hen? Særligt fokus på de nye muligheder og moduler der kommer på den online platform, samt integration via AutoPilots API.

15:30 Farvel

 

Pris

Kr. 2000 ex moms per deltager, for heldagsarrangement samt frokost.

 


Fakturering og afbud

Fakturaer udsendes elektronisk efter arrangementet er afholdt. Tilmeldinger er bindende. Du kan melde afbud senest 14 dage inden arrangementets afholdelse til am@autopilot.dk. Alternativt kan du sende en stedfortræder, hvis du selv bliver forhindret. Udeblivelser bliver faktureret til fuld pris.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...