Virksomhederne LBP Engineering, Conm og Conexe har netop erhvervet sig AutoPilot. Vi har fanget Poul Erik Thomsen, der til dagligt benytter sig af programmet i de tre virksomheder. Vi har her talt om valget af AutoPilot, samt hvilken værdi softwaren allerede har bidraget med til virksomhederne her kort efter opstartsperioden.

Erhvervelsen af AutoPilot

De to virksomheder LBP Engineering og Conm har anskaffet sig AutoPilot primo september 2016, mens Conexe har erhvervet sig softwaren i december 2016. I vores interview med Poul Erik fortæller han, at virksomhederne længe har manglet et program, som kunne danne overblik over deres sager. De har indledningsvis selv forsøgt at etablere en form for database med regneark og andre dokumenter. Poul Erik erkender dog, at deres hjemmelavede system aldrig kom til at virke efter hensigt.

“Det blev et regnearks-helvede for vores virksomheder, og vi måtte ty til andre muligheder. Vi blev derfor anbefalet AutoPilot af en nuværende kollega. Personen havde erfaringer med programmet fra et tidligere job”

Poul Erik gør klart, at de primære grunde til erhvervelsen af AutoPilot har været indholdet i programmet, kollegaens positive omtale samt deres samtaler med AutoPilots medarbejdere:

“Programmet indeholdt de elementer, som vi var på udkig efter. Vi indså derfor hurtigt efter både jeres og vores kollegas ord, at det var AutoPilot, som vi manglede.”

Værdien i softwaren

Poul Erik understreger i interviewet, at LBP Engineering, Conm og Conexe er glade indehavere af AutoPilot. Han udtaler, at AutoPilot softwaren har givet virksomhederne betydelig større overblik over sagerne, og på samme tid er de blevet opmærksomme på, hvad alt medarbejdernes tid går til.

“Der har været nogle udfordringer, som vi selvfølgelig lige skulle igennem. Men det har bare været opstarten. Nu begynder det at ligne noget. Systemet har gjort det lettere for os at holde styr på alting, f.eks. hvad medarbejderne bruger deres tid på. På samme tid kan vi også benytte den data, vi får, til at handle ud fra”

Poul Erik fortæller, at der selvfølgelig været nogle ting, som har været hårdere at komme igennem. Han konstaterer dog, at det ikke har været værre end som så, og det hele nu begynder at tage form og fungere efter hensigten. AutoPilots hotline-funktion har ifølge ham været en stor hjælp i implementeringsfasen, da de her har kunne få besvaret diverse spørgsmål.

Poul Erik uddyber, at LBP Engineering, Conm og Conexe med AutoPilot softwaren har fået skabt et sted, som sparer virksomhederne for både tid og kræfter. Virksomhederne har fået skræddersyet AutoPilot efter deres egne behov og benytter nu de elementer, som skaber værdi for dem. Poul Erik beskriver glæden ved, at de nu har ét sted, hvor de har alle deres data liggende. Med dette kan de handle aktivt fremadrettet, hvilket giver dem mulighed for både at kontrollere virksomheden og dens udvikling.

Virksomhederne udtrykker således stor tilfredshed med programmet og beretter om, at AutoPilot har fået en stor og positiv rolle i virksomhederne.

“Den samlede løsning i form af AutoPilot er essentielt i vores situation, og vi er hos os glade nye indehavere af systemet.”

Vi håber hos AutoPilot, at virksomhederne fortsat vil opleve glæde ved programmet og glæder os til vores videre samarbejde.

Om virksomheden

Den rådgivende ingeniørvirksomhed LBP Engineering A/S er grundlagt i 2004. De beskæftiger sig med udlejning af arbejdskraft og udfører byggeprojekter blandt andet i forbindelse med kraftværksopstart.

Arkitekt og ingeniørhuset Conm A/S har siden etableringen i 2013 beskæftiget sig med byggeri og anlægsarbejde. De projekterer huse og laver ombygningsarbejde.

Conexe er et nystartet drift- og entrepriseselskab der har til formål at udføre de større opgaver som LBP og Conm projekterer.