ERFA-grupper – bliv en del af et fagligt netværk

Vil du udvide din værktøjskasse inden for planlægning og projektledelse? En gruppe af vores kunder udgør sammen en ERFA-gruppe, der beskæftiger sig med netop disse emner – og der er plads til nye ansigter i dette faglige netværk! Det vil vi i AutoPilot gerne promovere. Derfor kan du her læse mere om, hvad gruppen laver, og hvordan du bliver medlem af netværket!

 

Som medlem af en ERFA-gruppe bliver du en del af et fagligt fællesskab, der deler erfaringer, idéer og sparrer omkring problematikker og viden indenfor et bestemt område.

Stine Berntsen (Arne Elkjær A/S Rådgivende Ingeniører), Helene Eriksen (hamiconsult A/S) og Janni Rahbek (INGENIØR’NE) har stiftet en uformel ERFA-gruppe omkring planlægning og projektledelse/controller-funktioner – og de vil meget gerne have nye med i gruppen, uafhængigt af erfaring på områderne eller færdigheder i AutoPilot.

 

Det primære fokus i ERFA-gruppen er sagsplanlægning, både i og udenfor AutoPilot. Janni Rahbek har givet os et par uddybende indsigter i gruppens virke og formål:

“Det er ret nyt i branchen at have medarbejdere i en planlæggerfunktion – og derfor er det rart at have nogen at sparre med. Ofte er det de samme udfordringer, vi sidder med – og derfor er det rigtig givende at sparre med andre i samme funktion”

Som udgangspunkt mødes gruppen hvert kvartal. Derudover snakker medlemmerne sammen, hvis der opstår tvivlsspørgsmål i mellemtiden. Møderne finder sted i Jylland, ofte på medlemmers arbejdspladser.

 

Er det noget for dig?

Kunne du tænke dig at blive medlem af ERFA-gruppen, er du mere end velkommen til at kontakte Janni Rahbek: 25 94 49 65 eller jar@ingenior-ne.dk. Vil du gerne sætte en ny ERFA-gruppe igang i en anden landsdel, er du mere end velkommen til at kontakte Signe Lyng Pedersen: 6052 2854 eller slp@autopilot.dk.

AutoPilot formidler gerne kontakt til ERFA grupper eller andre interesserede, men faciliterer ikke gruppernes aktiviteter.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...