EGN Netværk Danmark på vej med ny netværksgruppe for e-conomic-brugere

Som bekendt integrerer AutoPilot med faktureringsprogrammet e-conomic, der netop har fået en opgradering. Vi ønsker at skabe så stor værdi for vores kunder som muligt, og derfor vil vi gerne fortælle om Netværksgruppen e-conomic, som virksomheden EGN står bag.

 

Hvem er EGN?

Executives’ Global Network, bedre kendt som EGN, er verdens største vidensbank med mere end 14.000 medlemmer fordelt på 15 lande. Virksomheden har eksisteret siden 1992 og er baseret på visionen om, at fagfolk skal have mulighed for at dele idéer og sparre med andre indenfor samme fagområde.   

EGN beskæftiger sig med netværksgrupper af forskellig art. Hver netværksgruppe er nøje sammensat af folk fra samme fagområde og består af 20-25 medlemmer. Medlemmerne indgår i et fællesskab af professionelle, der kan hjælpe hinanden til at “imødegå udfordringer, løse problemer og se muligheder”. Medlemmerne inviteres til faglige arrangementer, netværksmøder og temamøder på tværs, alt sammen med professionelle netværksledere i front. Desuden er der altid adgang til erhvervsledere og specialister samt EGN’s egen support. 

 

Bliv en del af et professionelt netværk med ligesindede

Da mange af AutoPilot ApS’ kunder arbejder i e-conomic, kan der være fordele i at blive en del af Netværksgruppen e-conomic, der i øjeblikket er under udvikling.

”Rigtig mange virksomheder bruger i dag e-conomic, men uden at de får det optimale ud af systemet – både i forhold til elementer som salgsoverblik, afstemninger og lagerbinding og i forhold til de økonomiske nøgletal generelt”, udtaler netværksrådgiver, Gunnar R. Svensson.

Som medlem af netværksgruppen får du relevante sparringspartnere fra flere forskellige positioner, så du kan opnå så stor en indsigt som muligt og få hjælp til alle programmets aspekter.

 

”Med vores nye netværksgrupper dykker vi ned i de mange forskellige systemmuligheder, e-conomic rummer, set fra økonomichefen, regnskabschefen og bogholderens stol. Styrken ved netværksgruppen er, at du får adgang til et fortroligt forum med professionelt ligesindede, hvor du har mulighed for at dele de dagligdags udfordringer i e-conomic, og få gode råd tilbage.”

 

Netværksgruppen er hverken sponsoreret, støttet af eller på anden vis associeret med AutoPilot ApS. Indlægget skal blot ses som en servicemeddelelse til vores kunder og andre interesserede.

 

EGN Netværk Danmark konceptbeskrivelse

10 gode grunde til at blive medlem af EGN

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...