AutoPilot giver sunde projekter

Hvordan drives et godt projekt i AutoPilot, og hvordan skabes de bedste betingelser for dig som projektleder? Det sætter vi fokus på i dette blogindlæg.

 

De tre grundprincipper

AutoPilot støtter op om tre enkle grundprincipper: sund projektledelse, sund registreringskultur og sund faktureringskultur. I dette indlæg dykker vi ned i det grundprincip der handler om projektledelse, og ser nærmere på, hvordan man driver et godt projekt i AutoPilot.

 

Udbyttet ved at drive et projekt i AutoPilot

I AutoPilot skaber projektlederen de bedst mulige betingelser for virksomhedens indtjening ved at oprette, planlægge og fakturere sagerne. 

 

I AutoPilot kan projektlederen:

  • Skabe overblik og indsigt i virksomhedens sager
  • Gribe ind i tide over for sagens udvikling
  • Kommunikere på et grundlag af fakta

 

Når sagsinformationerne løbende tilpasses sikrer det, at oplysningerne om udviklingen på sagerne er præcise og aktuelle. Som projektleder giver det dig et godt udgangspunkt for at korrigere både internt og eksternt, dels i forhold til konkretisering af opgavernes indhold og omfang og dels i forhold til eventuelle ændringer i aftalen med kunden.

 

Proceshjulet

Hos AutoPilot har vi udviklet Proceshjulet, der med fordel kan benyttes af projektledelsen til at sikre struktur og styr på sagerne. Med proceshjulet når man hele vejen rundt, og det garanteres, at de muligheder AutoPilot stiller til rådighed bliver anvendt og udnyttet til fulde.

Proceshjulet har fire dele; Honorardisponering, Planlægning, Registrering og Fakturering.

 

proceshjul

 

Projektlederen har hovedsageligt fokus på honorardisponering og planlægning. Vi anbefaler også, at projektlederen fakturerer eller opretter fakturaforslag, eftersom det er projektlederen der har bedst overblik over sagerne.

Det er desuden muligt at downloade Proceshjulet og revidere det, så det tilpasses de specifikke funktioner og arbejdsopgaver der foreligger projektledelsen i den virksomhed du er ansat i.

Download eller prøv den interaktive version af proceshjulet her.

 

AutoPilot styrker projektledelsen 

For at AutoPilot udnyttes til sit fulde potentiale, er det vigtigt at gøre sig klart, hvordan det bør anvendes. Derfor er det gavnligt at have fokus på hvilken sagsstyringskultur og hvilke rammer der skaber de bedste betingelser i jeres virksomhed.

Hos AutoPilot tilbyder vi sparring i at indarbejde en hensigtsmæssig sagsstyringskultur for jer. 

 

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...