Sund registreringskultur er fundamentet for en sund forretning

Sund registreringskultur er alfa og omega for kunder hos AutoPilot ApS. Det letter det administrative arbejde, skaber de bedste betingelser for øjeblikkelig fakturering og giver det bedste grundlag for projektledernes revision af planlægningen. I sidste ende giver det jer mulighed for at udnytte Early Warnings. Du kan læse mere om fordelene ved sund registreringskultur her.

 

Middeltid

Sund registreringskultur indebærer blandt andet, at I registrerer og afleverer jeres timesedler dagligt. Den samlede tid, I bruger på timeregistrering minimeres, og samtidig sikrer det jer størst mulig sandhedsværdi i det registrerede. For at understøtte og fremme daglig aflevering af timer, arbejder vi hos AutoPilot med et begreb, vi kalder for ‘middeltid’. Middeltid beskriver det antal dage, der går, fra timer bliver forbrugt, til de bliver afleveret. En middeltid på 0 er optimalt, fordi det betyder, at timerne bliver afleveret på forbrugsdagen.

 

Forretningsmuligheder i Early Warnings

Sund registreringskultur sikrer de bedst mulige arbejdsbetingelser for alle, der tager del i det administrative arbejde, så arbejdsmængden forud for eksempelvis fakturering minimeres. Det skyldes, at grundlaget altid er opdateret, og at I derfor kan udføre arbejdet når som helst. Jeres projektledere sikres det bedst mulige udgangspunkt for at udføre en troværdig revision af planlægningen på deres sager og kan derfor udnytte Early Warnings fra AutoPilot på sager, der har udfordringer i sagsøkonomien – forudsat, at de jævnligt tager stilling til resterende timeforbrug på sagerne. Early Warnings giver mulighed for at handle proaktivt – ‘før skaden er sket’, så at sige. Kan I undervejs i projektet se, at pengene ikke rækker, kan I eksempelvis søge honoraret forhøjet eller kigge på mulighederne for at reducere arbejdet.  

Daglig aflevering sikrer nøjagtighed internt og skaber troværdighed eksternt.

 

Udvikling i middeltid for virksomhed og medarbejdere

Med et abonnement på vores business site, kan I trække en graf, der viser udviklingen i middeltiden. I systemet kan I definere en målsætning for middeltiden, hvorpå grafen viser jer, hvordan middeltiden har udviklet sig de seneste måneder – er I på rette vej? 

Abonnerer I på vores medarbejder site, kan I se en liste over den enkelte medarbejders middeltid de seneste måneder. Listen sætter den bedste medarbejder øverst, og er et godt redskab til at holde det interne fokus på vigtigheden af daglig aflevering.

 

Nemt og hurtigt – uanset hvor du er

Det er både nemt og hurtigt at registrere og aflevere timer i AutoPilot. Med vores webtimeseddel kan jeres medarbejdere registrere og aflevere timer når som helst, hvor som helst. Læs mere om vores webtimeseddel herMed et abonnement på medarbejder sitet får I adgang til en række services, herunder en mail-service, der automatisk sender påmindelser til de medarbejdere, der er bagud i forhold til den målsætning, I selv har sat for aflevering af timesedlen.

Sund registreringskultur er fundamentet for en sund forretning.

 

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...