God registreringskultur udmærker sig

Det er vigtigt, at vi deler de gode historier. De indeholder nemlig værdifulde erfaringer og giver indsigt i, hvordan man kan forbedre sine interne processer. Vi har snakket med Tanja Kristensen, der er regnskabsansvarlig i E+N. Hun har gjort sig gode erfaringer med AutoPilot.

Til daglig arbejder Tanja primært med fakturering og økonomisk afrapportering. I E+N har de brugt AutoPilot i 2,5 år. Tanja har en klar ide om, hvordan de har været gode til at implementere AutoPilot – og dermed styrke deres sagsstyringskultur:

“Det er vigtigt for os, at vi alle har en forståelse for AutoPilot, og hvordan vi hver især skal bruge det. Jeg har blandt andet lært vores projektledere at lave fakturaforslag – og det har sparet os en masse tid på den lange bane.”

 

Førhen var der flere løbende spørgsmål angående regnskab og fakturering. Hertil nævner Tanja efterfølgende, at med AutoPilot kan projektlederne selv administrere mange aspekter af deres sager, der før kostede dem mere tid end nødvendigt:

“Jeg synes vi har været gode til at få alle med. Vi har set værdi i at selvstændiggøre os hver især, i forhold til brugen af AutoPilot. Og effekten er helt klart positiv. Vores timeregistreringer er blandt andet blevet mere præcise – og vi registrerer derfor også et højere gennemsnit af vores brugte timer i vores faktureringer.”

 

I forhold til planlægning føler Tanja, at de i E+N har fået et større overblik, efter at have implementeret AutoPilot:

“Jeg synes generelt, vi har fået et godt overblik. En gang i måneden har vi et planlægningsmøde, og her hjælper AutoPilot os med at skabe overblik over vores interne kapacitet – både i forhold til ressourceplanlægning og vores igangværende sager. Det har helt klart hjulpet os med at optimere vores sagsstyring og vores planlægning.”

Tanja nævner, at hun har fået flere muligheder angående fakturering og økonomisk afrapportering end hun havde førhen:

“Det er mere fleksibelt i forhold til fakturering. Man kan lave flere ændringer, både i forhold til selve fakturaen, men også i forhold til time- og udlægsbilag. Man kan lettere tilføje, ændre eller rette i teksten. Derudover kan man markere, at fakturaen er betalt og projektlederen kan følge op på det – og det giver mere afklaring internt.”

 

Tanja har for nyligt været på vores fokuskurser i Prislister og i Underrådgiverstyring. Hun synes, at det har givet hende en større forståelse for AutoPilot generelt – og det har gjort hendes arbejdsproces mere flydende og ubesværet. Med tiden er det planen at Tanja skal have et større overblik over de mange sammenhænge, der er i AutoPilot:

“Jeg skal ikke være superbruger, det er ikke nødvendigt. Men at få større forståelse for AutoPilot har vist sig at være værdifuldt for mit arbejde – og jo flere sammenhænge man forstår, desto mere kan man optimere de administrative processer.”

 

I E+N beskæftiger de sig særligt med istandsættelse og renovering. I kan se meget mere om deres igangværende projekter og sager her!

Overvejer I at blive klogere på AutoPilot kan I se mere om vores Kurser og FokusKurser her.  

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...