CodeCreator modtager Børsens gazellepris

Vores dattervirksomhed CodeCreator er blevet gazellevirksomhed, og her hos AutoPilot er vi både glade og stolte over præstationen. Jeg tog mig en snak med udviklingsdirektøren, Torben Pape-Haugaard, om virksomheden, vejen til succes og lidt om, hvad fremtiden bringer.

 

“Med til at sikre Danmarks fremtid”

Den 6. november blev der afholdt gazellekåringer for virksomheder i Midtjylland, og vores datterselskab CodeCreator var blandt de kårede, da de har opfyldt Børsens gazellekriterier for vækst; “[…] en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.”

Om gazellekåringer skriver Børsen: “Til årets gazellekåringer stiller Børsen skarpt på, hvordan gazellerne er med til at sikre Danmarks fremtid ved at skabe nye arbejdspladser, dynamik og fremdrift i samfundet – hvordan gazellerne genopfinder Danmark.

CodeCreator så første gang dagens lys i 2005. De første år var CodeCreator en enkeltmandsvirksomhed, men efter en rum tid besluttede Torben sig for at ansætte en ekstra mand. Sidenhen er virksomheden vokset til ni mand, heraf otte fuldtidsansatte og én praktikant. CodeCreator arbejder både med backend og frontend-løsninger og er særligt specialiseret i udvikling af Microsoft-software.

Selvom CodeCreator arbejder med programmering, både på AutoPilot og egne produkter, består en stor del af deres arbejde i kundekontakt – fra den indledende forespørgsel til det færdige produkt. På den måde sikrer de, at kundens behov opfyldes på bedst mulig vis, og det giver glade og tilfredse kunder i sidste ende.

 

Lys fremtid

Torben havde oprindeligt ingen målsætning for virksomhedens vækst, men i takt med flere kunder og større opgaver kom behovet for større bemanding helt naturligt. Som det ser ud nu er CodeCreator en passende størrelse til at håndtere den nuværende arbejdsmængde, men hvis Torben fornemmer, at de ikke længere kan følge med efterspørgslen, er han ikke afvisende overfor yderligere forøgelse. Fremtiden er åben, og med den hidtidige fremgang ser udsigterne positive ud.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til Torben og CodeCreator.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...