Vi er så glade for endelig, at kunne fortælle, at AutoPilot Dage 2021 bliver en realitet. 

Efter halvanden år uden arrangementer med fysisk fremmøde, har mange af os behov for, at kunne tage på udfulgt, lære noget nyt og snakke med kollegaer fra branchen. Og det er lige præcis hvad vi skal på AutoPilot Dage i år. 

Temaet for AutoPilot Dage 2021 er hvor der kan være ekstra penge at hente i jeres projektøkonomi. Det handler om at optimere indtjeningen, blandt andet ved at være opmærksom på best practices i:

  • Honorardisponering og de tilhørende advarsler
  • Farezonen i Fakturering
  • Resultat/Likviditet
  • Underrådgiverstyring

Som altid vil vi også præsentere de nyheder der er kommet til siden sidst, samt give jer mulighed for at netværke og spørge.

Tilbagekig på sidste AutoPilot Dage
Hvad er AutoPilot Dage?

AutoPilot Dage er et forum hvor du møder et bredt udsnit af arkitekt/ingeniørbranchen og hører om hvad der rører sig i AutoPilot, hvad vi arbejder på og hvor vi skal hen.

Vi tager gerne fat på et par håndfaste emner som vi dvæler lidt ved. Vi har tidligere beskæftiget os med igangværende arbejde, dokumenthåndtering, kapacitetsanalyse og debiteringsgrad, sandsynligheds- og akkvisitionssager, slutfaktor, webtimeseddel, business intelligence og meget mere.

Vi ser naturligvis også på hvilke nye releases der er kommet siden sidste arrangement og samler op på nyudviklingen i AutoPilot.