Åbent for tilmelding til AutoPilot Dage 2015

Årets AutoPilot Dage løber af stablen 27/10 og 29/10, i henholdsvis Århus og København og du kan tilmelde dig her!

NB: Vi lukker for tilmeldinger fredag den 2/10 2015!

 

Tilmelding til AutoPilot Dage 2015

 

Emner på dagen

Vi har selv sat en del af programmet:

Nyheder siden sidst
Her dvæler vi ved hvad der er udviklet i AutoPilot det sidste års tid, hvordan disse nyheder fungerer med AutoPilot som helhed og hvad der er på tegnebrættet for fremtiden. Der sker også en masse ting i AutoPilot ApS som vi gerne vil dele med jer.

 

 

Vi bad også jer kunder byde ind med hvilke emner I helst ville høre om. De fire der var størst enighed om, er som følger:

1. Igangværende arbejde
Gennemgang af brugen af igangværende arbejde, hvordan værdierne udregnes og hvilke principper der ligger til grund. Vi gennemgår modulet med de nyeste funktioner i brug.

 

2. Ny udvikling: Kapacitetsanalyse og debiteringsgrad
Vi gennemgår hvordan man kan profilere en medarbejders normtid fordelt på akkvisition, debiterbart, udebiterbart og sygdom. Kapacitetsanalysen viser den fremtidige kapacitetsfordeling ud fra rådighedsprofilerne og kan beregne den gennemsnitsfaktor, der er nødvendig på debiterbare sager.

 

3. Sandsynligheds- og akkvisitionssager
Gennemgang af opretteles, brug og administration af nævnte sagstyper. Vi drøfter fordele/ulemper ved brugen og best practices på området.

 

4. Case study i dokumenthåndtering

Få data fra Autopilot direkte ind i AutoCAD/Revit via MDOC.

Vores samarbejdspartnere fra NTI CADcenter kommer og fortæller om hvordan de håndterer dokumentstyring i MDOC, med integration til AutoPilots sagsnummer-apparat.

Casen tager udgangspunkt i erfaringer fra flere ingeniørvirksomheder som skaber mappestrukturen i MDOC direkte fra AutoPilot. I selve mapperne skaber MDOC dokumentnummer-syntaksen via BIPS A104.

De fire emner kommer til at køre samtidigt som separate spor, så man kan vælge sig ind på det der er mest relevant.

 

Pris

Kr. 2000 ex moms per deltager, for heldagsarrangement samt frokost.

 

Afbud

Tilmeldingen er naturligvis bindende. Du kan melde afbud senest 14 dage inden arrangementets afholdelse. Alternativt kan du sende en stedfortræder, hvis du selv bliver forhindret. Udeblivelser bliver faktureret til fuld pris.

 

 

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...