Et strejf af guld og luksus

Om en uge går turen til Dubai for to af AutoPilots ansatte. De skal møde virksomheden LW Design Group, der tegner stort, højt og hurtigt.

På næste lørdag tager AutoPilot til Dubai for at besøge virksomheden LW Design Group. De to kvindelige ansatte der skal af sted er Jette, som er daglig leder og Lene der står for hotline og dokumentation. Turen går ud på at viderebringe viden og information til virksomheden om AutoPilot, og få et indblik i det kreative og innovative firma, der er i rivende udvikling.

LW Design Group består af en gruppe arkitekter, ingeniører og indretningsdesignere, og er en dansk-svensk ejet virksomhed, der tegner stort, højt og hurtigt. Danskeren Jesper Godsk er partner og kreativ direktør i virksomheden og driver firmaet sammen med Morten Eigtved Hansen. Fra deres kontor har de panoramaudsigt ud over byen, hvorfra de ridder på bølgen af Dubai’s ekstreme vækst.

Firmaet har bl.a. fået del i at anlægge de store sandøer, der er formet som verdens lande ud for Dubai’s kyst. I Dubai er det ikke bare tilladt at have store armbevægelser, det er forventet, og det lever LW Design Group absolut op til. Virksomheden skaber imponerende Spa-hoteller med marmorvægge og detaljerige ornamenter belagt med bladguld, luksus restauranter, barer, gigantiske villaer med pools og havudsigt og meget, meget mere. Er du blevet nysgerrig på, hvordan alt dette ser ud, kan du klikke her.

Det bliver spændende at opleve det ekstravagante og kreative miljø indefra, og vi holder jer naturligvis løbende opdateret.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...