Jørgen Korsgaard talte til The Liveable City i London

Den 14. juni var AutoPilots direktør Jørgen Korsgaard inviteret til London for at holde et oplæg til en konference, hvor temaet var: ”How to run a profitable practice”?

 

Jørgen var sammen med Chris Williamson, RIBA Ambassador for Business Skills, inviteret til at holde oplæg og besvare spørgsmål. Jørgens præsentation handlede om værdierne og tankerne bag AutoPilot og konceptet bag at drive en profitabel virksomhed.

 

Billede fra Jørgens præsentation (slide)

 

Billedet ovenfor fungerede som en opsummering på præsentationen, og det indeholder de mest centrale tanker og værdier i AutoPilot.

 

En central del af konceptet er, at hele organisationen forstår og anerkender tanken om, at projektledere er forretningsledere. Organisationen understøtter denne idé ved at aflevere timesedler på daglig basis, ved øjeblikkelig registrering af andre omkostninger og gennem regelmæssig revision af sagernes færdiggørelsesbudget.

 

Herved er projektlederen udstyret med up-to-date fakta om projektets økonomi. Det præcise kendskab til alle fakta om projektets økonomi er grundlaget for en konstruktiv dialog med bygherren og projektgruppen. Denne viden giver projektlederen forhandlingsstyrke, der gør ham i stand til at fungere som forretningsleder.

 

LiveableCity2016-20

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...