AutoPilot udfaser Access som databaseplatform

Vi starter 2015 med en god nyhed! Fra 1. januar 2015 får alle nye AutoPilot-kunder som standard en SQL-database, frem for en Access database. Vi anbefaler at eksisterende kunder med en Access-database hurtigst muligt skifter over på den mere moderne SQL-platform.

SQL er Access overlegen på alle punkter:


Access SQL
Stabilitet Udfald på netværket kan korrumpere hele databasen, så den i værste fald ikke kan repareres. Stabilitet Tillader ikke korrupt data og ruller en transaktion tilbage hvis der sker udfald.
Hastighed En flad fil er kun så hurtig som læse/skrivehastigheden på disken. Hastighed Kan udnytte flere af serverens ressourcer for at levere data hurtigere.
Fremtid Tekniske begrænsninger gør at Access aldrig kommer til at køre hurtigere. Fremtid Har mange features (såsom stored procedure og triggers) der kan optimere driften.
Ikke webenabled Kan ikke få AutoPilot online timeseddel eller andre kommende cloud services. Online timeseddel Kan tilgå AutoPilot timeseddel og øvrige kommende services.
Pris Kræver ingen licens. Pris Kræver ingen licens (har visse begrænsninger).
Nemt Kræver kun en flad fil og backup foretages via filsystemet. Avanceret Kræver et stykke serversoftware for at køre og tage backup.

 

Skift til SQL

I står selv for driften af SQL-serveren, men vi er naturligvis behjælpelige med instruks i installation og opsætning.

Herefter foregår skiftet ved at I aftaler en tid med os, hvor I kan undvære AutoPilot. Send os Access databasen til fyraften, så returnerer vi en SQL-database inden middag den følgende dag.

 

Reparation af Access-database

Hvis jeres Access-database skulle gå i stykker inden I får opgraderet, kan vi tilbyde reparationsarbejde efter medgået tid á kr. 850 ex moms, minimum 1½ time.

 

Bestil nu

Ring til os og bestil konverteringen nu, så sætter vi den i ordre og kontakter jer med henblik på det praktiske. Prisen for konvertering er kr. 7.250 excl. moms.

 

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...