I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot.

Hold dig opdateret på fremtiden af de to virksomheder

I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot. I marts 2022 købte TimeLog AutoPilot.

Vi vil gerne invitere dig til at være del af vores AutoPilot VIP brugergruppe. Her vil din viden, expertise og idéer hjælper med at bane vejen for fremtidens produkt.

Se webinaret: TimeLog har købt AutoPilot – hvad sker der nu?

Planen er at tage alt AutoPilots geniale dybde og branche-viden, over i en 100% cloud og hostet løsning, hvor brugervenlighed samtidig er højt prioriteret.  

AutoPilot har over 20 års branchekendskab. Og det er dét, som gør systemet så attraktivt og godt i netop jeres branche. Det har vi ingen planer om at miste.  

Vi sigter mod at skabe en ny platform, som inkorporerer det bedste fra AutoPilot og det bedste fra TimeLog.  

Læs hele interviewet med CEO, Pelle

AutoPilot er de bedste i jeres branche. Og det vil vi være en del af. Rådgiverbranchen er interessant.

Meget samme historie som AutoPilot – en sund forretning. Hvor meget kan vi hjælpe jer, som kunder, til at få en endnu bedre forretning. Kulturelt skal vi passe sammen.

I kommer til at se synergien. De fire brancher vi arbejder i. Sikkerhedsmodel (GDPR-ordninger og diverse). 1 hostingcenter. Feature-fordele. Sammen er vi stærkere og større.

Tage det bedste fra begge systemer og danner et nyt. Planen er altså, at vi vil lave en ny platform, som har det bedste af begge systemer. Igang med kunde interviews lige nu TimeLogs kunder fra Rådgiverbranchen dernæst AutoPilots kunder. Fokus på projektstyring

Vi arbejder på en Roadmap. Lige nu er vi ved at prioritere områderne og har lavet en “gap analyse”; hvad adskiller de to systemer fra hinanden og hvad kendetegner AutoPilots DNA (altså hvad er branchespecifikt). For at finde ud af hvad der skal tages med videre. For at finde ud af hvad vi skal arbejde på og hvor vi skal forbedre os.

Lige nu arbejder vi på en ny timeseddel, hvor vi er I “discovery” fasen – for at finde ind til kernen af behovet; den simple, enkle måde at registrere tid på. Vi er gået tilbage til start, på et rent papir. Vi vil være suverænt de bedste (det er vores ambition og vision), så skal man nogle gange starte forfra og genoverveje sine valg.

Ikke nødvendigis. Vi analysere om alt bruges – det skal være betydlige/vigtige funktioner. Vi har områder i AP, som vi gerne vil gøre bedre/anderledes – bundet af den platform, som vi er på. Så når vi flytter funktionaliteten, gør vi det for at gøre det bedre, og flytter dem der giver mening (noget kan være uaktuelt).

Nej, On-Premise løsninger vil ikke være muligt med den nye platform. Det er ikke fremtiden og det tror jeg bliver svært at finde med nogen som helst IT-systemer. Fremtiden er skyen, så det gør vi også. Det er mindre arbejde for jer (ift opdatering, vedligehold, osv) og der er bare mange, mange flere muligheder med en cloud-baseret platform

Ja det gør det bestemt. Når det giver mening for hver kunde, vil vi tilbyde et ryk ind på den nye platform. Men præcis hvornår, hvordan, osv ved vi desværre ikke endnu.

Det er svært at sige på forhånd. Måske i bidder; det kommer an på tilgangen. F.eks. Webplatformen.

Ja det vil du. (alpha migration) Vi arbejder benhårdt på en maskine, som kan “suge” data ud fra AutoPilot og tage det med ind i den nye TimeLog-platform. Den er ikke klar endnu, men når den er, så vil al data komme med videre.

Nej, det er ikke et TimeLog-system. Det er best of breed af begge systemer. I kommer over på et NYT system når det er klat. Der er ingen af vores kunder, som vil blive tvunget over på den nye TimeLog-platform. Vores ambition er at beholde alle vores kunde (både dem fra AutoPilot og dem fra TimeLog) så vi tvinger ingen til noget. Men når det vil give mening for den enkelte kunde, så vil I få tilbuddet. Og nok et så godt tilbud, som I ikke kan modstå.

Taktiske investering. Vi udvikle stadig på AutoPilot I den forstand det giver mening. Vores ambition og mål lige nu, er at lave den nye fælles platform; derfor går de fleste ressourcer selvføglelig til det. Men vi arbejder stadig med AutoPilot-produktet når det giver mening.

Vi så helst at vi får flyttet alle til en hostet løsning – grundet GDPR og sikkerhed. Det er den bedste løsning for jer, som kunder.

Det er svært at sige. Det vil altid være et alternativ. Nej, vi lukker det ikke; vi tranferer det. Det vil aldrig bare blive lukket og slukket for – alle kunder vil være flyttet over på en ny platform – som giver mening for dem. Men ja, det korte svar er, at på et tidspunkt, når den nye platform spiller så godt, at vi vurdere at alle kunder får alt de har behov for – og mere til – vil vi slukke for AP systemet

Vi tror på to udtryk: “King of integrations” og “API-first” – vi skal kunne intergrere til alt fra CRM og finans. Også derfor det skal cloud-baseret. F.eks. Microsoft authentication. TimeLog integrer fuldstændig til E-conomic, og mange, mange andre systemer. F.eks. Integrer vi til economic, dinero, uniconta, danløn, dataløn, sharepoint, lessor og outlook.

Vi flytter ind i en større sammenhæng, som betyder vi får flere kompetencer og en større organisation, men at vi stadig vil bevare det fokus. Det er jo derfor AP er blevet købt af TL (som Pelle sagde), det er netop fordi vi skal holde vores fokus på marked. Det er der vores resourcer er koncentereret; på branche-specifikt- og domæne-viden.

Nej, ikke udover at du muligvis vil snakke med endnu flere dejlige mennesker. Derudover vil du muligvis kunne mærke at der er mere tid til jer, vores kunder, og tid til at handle på nogle af de mange ting, vi gerne vil, nu hvor vi har fået endnu flere kræfter .

Vil du følge med på TimeLog-rejsen? Husk at abonnér på TimeLogs nyhedsbrev.