Mød Reemo – Vores forretningsudviklingskonsulent

Omkring årsskiftet søgte vi, blandt andet her på nyhedsbloggen, en forretningsudviklingskonsulent til at styrke vores team yderligere. Den 1. februar påbegyndte Reemo Werge sit arbejde i netop den stilling, og han har nu små tre måneder under bæltet.

 

Som forretningsudviklingskonsulent er det Reemos fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning ved hjælp af AutoPilot. Han tager en snak med vores kunder for at finde ud af, hvor de befinder sig i brugen af programmet, og om de er modne til at tage næste skridt.

 

Han tager jer med andre ord ved hånden og lokaliserer, om der er yderligere gevinster, der kan høstes gennem jeres brug af AutoPilot. Dette foregår på et statusmøde.

 

TDC & Sekoia

Reemo har en lang historik som konsulent hos TDC og dernæst hos Sekoia. Siden 1994 har han kørt rundt i landet som konsulent, hvor han har hjulpet og videreudviklet kunders TELE og IT-løsninger. Det giver ham stor værdi og glæde at møde nye mennesker, og han er af natur udadvendt og nyder at skabe nye forbindelser.

 

“Det er spændende at møde nye mennesker og få en indsigt i, hvordan vores kunder arbejder og gør i deres hverdag. Det er utrolig lærerigt. Derudover synes jeg, det er spændende at arbejde med de udfordringer, kunderne støder på i hverdagen. Nogle af deres udfordringer er helt naturlige for mig, så det er dejligt at kunne hjælpe dem videre”.

 

I kan booke et statusmøde med Reemo på tlf: 2323 7070

 

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...