Installation af AutoPilot klientsoftware

AutoPilots klientsoftware indeholder de nødvendige komponenter for at afvikle programmet. Uden denne installation vil programmet ikke køre.

1) Download klientsoftware her, og placer den i AutoPilot-mappen > undermappen Package.

2) Log ind på windows som administrator, og kør msi-filen. Installationen gælder til Windows XP og nyere, i både 32bit og 64bit versioner.

Større virksomheder kan have glæde af at rulle installationen ud via scripts/policies/AD – download dokumentation af MSI-pakken her.

3) AutoPilot køres via en genvej til Pallete.exe (som ligger i AutoPilot-mappen på jeres filshare). Træk en genvej til filen, højreklik og vælg Egenskaber. Ud for “Destination” føjes et sæt initialer og et tal på, således:

Egenskaber på genvej til Palette

Initialer = dine initialer i AutoPilot-databasen. Tal = ID på den linje i apsystem.mdb du refererer til (med mindre I har flere databaser er dette linje 1, og i så fald kan tallet undlades, da programmet selv gætter det).

Du kan bruge en absolut sti, eller en UNC-sti som du lyster. Hvis ikke mapningen af drev er ens overalt i virksomheden, er en UNC-sti at foretrække.

Stier der indeholder mellemrum, fx M:\Programmer og tools\AutoPilot, skal omgives af citations, således: “M:\Programmer og tools\AutoPilot”

NB: denne fremgangsmåde gælder ikke kun for Pallete.exe, men også for Maintenance, Config med flere.

4) De daglige brugere skal som minimum have følgende rettigheder:

  • Gennemgang af mappe/kørsel af fil
  • Visning af mappeindhold/Læsning af data

NB: For at udføre opdatering kræves yderligere rettigheder. Vi anbefaler at dette gøres med en administratorkonto.

Questions or comments? Leave a note below.