AutoPilot version 154

Hos AutoPilot ApS er brugeren i centrum, og derfor arbejder vores udviklere altid ud fra den feedback og de inputs, vores kunder kommer med. I skrivende stund er version 154 af AutoPilot sat i luften. Det har givet anledning til et indlæg om de nye funktionaliteter og forbedringer, som vores kunder nu kan få glæde af.

 

Vi sender som sædvanligt opdateringsmails ud til vores kunder i løbet af de kommende uger. Savner du sådan en mail fra os, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller redigere dine præferencer på: www.AutoPilot.dk/mail-signup.

 


Nyheder i version 154


Ny og forbedret vedligeholdelse af specialprislister

Til version 154 har vi udviklet et nyt værktøj til vedligeholdelse af kunde-, sags- og delsagsprislister, også kaldet specialprislister. Specialprislisterne er nu samlet ét sted, og for hver prisliste er det nu lettere at se, hvordan den har udviklet sig over tid. Den nye funktion giver et samlet overblik over samtlige specialprislister.

Tilmed har vi nu lavet det sådan, at I får en oversigt over de prislister, der ikke er fuldendte og som mangler essentielle informationer. I kan nu også lukke en prisliste, hvis det skulle være ønsket.

I kan læse mere om, hvordan I gør brug af de nye funktioner til specialprislister i kvik-guiden Specialprislister.

 

Klik på billedet for at få det i fuld størrelse.

 

Den nye kapacitetsassistent

Med kapacitetsassistenten får I et nyt værktøj til at holde overblik over jeres medarbejderes kapacitet, mens I planlægger. Som vist i billedet nedenunder kan I se, hvilke medarbejdere der har ledig kapacitet, og hvilke der har nok at lave. På den måde har I overblik over, om der er tilstrækkelig kapacitet til at udføre det arbejde, I har. Kapacitetsassistenten gør det lettere for jer at planlægge arbejdet i forhold til jeres aktuelle kapacitet.

I kan læse mere om, hvordan I betjener kapacitetsassistenten i kvik-guiden Kapacitetsoverblik i Planlægning.

 

Klik på billedet for at få det i fuld størrelse.

 

Ny funktion til godkendelse af fravær

Fraværsgodkendelse er en ny funktion, som gør det muligt for udvalgte personer i firmaet at tage stilling til medarbejderes fraværsplaner. Om fraværsgodkendelse skal aktiveres, er helt op til hver enkelt virksomhed. Da vi ved, at kulturen kan være forskellig fra arbejdsplads til arbejdsplads, har vi ladet det være op til jer, om I vil gøre brug af funktionen.

Som noget andet nyt skal I tage stilling til, hvem der har adgang til at se typen af fravær i fraværsplanen. Hvis I aktiverer fraværsgodkendelse, skal I også beslutte jer for, hvem der kan gøre dette.

I kan læse mere om, hvordan I betjener fraværsgodkendelse, og hvordan I aktiverer funktionen i kvik-guiden Fraværsgodkendelse.

 

Eksempel på godkendte (grøn), ubehandlede (gul) og afviste (rød) fraværsplaner.

 

Andre opdateringer og forbedringer

Der er ofte flere forbedringer og nyheder i de nye versioner, end der er plads til i et blogindlæg. Derfor kan du på vores hjemmeside altid læse mere om den kommende version under Kundesider > Næste version. Vil I læse op på, hvad der er kommet i foregående versioner, kan I også finde det under Kundesider > Versionsnoter.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...