AutoPilot er blevet sociale

AutoPilot har været repræsenteret på de sociale medier i noget tid, men nu er der sat ekstra kræfter ind som betyder, at der fremover vil være endnu mere spændende online stof at følge med i. Kommunikationen vil primært foregå her på bloggen og på Twitter-kontoen, som du kan finde ved at klikke her: Autopilotdk.

twitterbirdTil at opdatere vores online kommunikation vil jeg, Maja, primært stå bag indlæggene her på bloggen samt opdateringer på de øvrige sociale medier, der indtil videre indbefatter LinkedIn og Twitter.

Bloggen giver en mere dybdegående indsigt i hvad AutoPilot har gang i. Der vil bl.a. komme indlæg om nye, spændende kunder, små sjove fortællinger om de ansatte internt i virksomheden og praktisk information, der formidler løsninger baseret på allerede eksisterende kunders udfordringer med AutoPilot. Jeg lader mig løbende inspirere, af hvad der sker hos AutoPilot og vores kunder og deler artikler, billeder, videoer og lignende, der kan have interesse for nuværende kunder og nytilkomne.

For ca. tre år siden flyttede jeg fra København til Århus for at læse Medievidenskab på Århus Universitet, og jeg har derfor opbygget en stor interesse inden for online kommunikation, som fylder rigtig meget på uddannelsen. De sociale medier er en uundgåelig del af nutidens mediebillede, og de har, efter min overbevisning, gjort det meget sjovere og langt mere tilgængeligt at formidle og kommunikere både fagligt og privat. Blandt andet var 4 ud af 5 voksne danskere repræsenteret på det sociale medie, Facebook, i 2014, som kan give en lille indsigt i, hvor meget medieplatforme som denne fylder i vores hverdag.

Jeg glæder mig til at komme i gang med at fylde dig med ny viden og opdateringer. Der sker mange nye ting hos AutoPilot for tiden, så der er god grund til at følge med.

Hvis dig eller din virksomhed har forslag til interessante emner til bloggen eller er faldet over en relevant artikel, I synes vi bør videreformidle, er I meget velkomne til at sende en mail: mvb@autopilot.dk.

Spørgsmål eller kommentarer til denne side? Læg en besked herunder...